Πορτοφόλι σε μαύρο χρώμα με ανάγλυφη υφή. Κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα. Περιέχει θήκες για κάρτες και κέρματα. Θα το παραλάβετε με το αποθηκευτικό κουτί DOCA. Πορτοφόλι Μαύρο Με Ανάγλυφο Σχέδιο

Ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις σε πορτοφόλια για την νέα εποχή με μοναδικό design και σχεδιασμό. Το πορτοφόλι αποτελεί το αξεσουάρ που δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητα σας! Πορτοφόλι Μαύρο Με Ανάγλυφο Σχέδιο

Χαρακτηριστικά

Μήκος 19CM

Ύψος 13CM

Πλάτος 3CM

Τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή, Τραπεζική Κατάθεση, Εξόφληση με κάρτα.

Παράδοση Προϊόντων

Ο ακριβής χρόνος εξαρτάται πάντα από το είδος και φυσικά την ποσότητα της παραγγελίας σας. Αν παραγγείλετε κάποιο είδος που απαιτεί κατασκευή, θα το λάβετε μόλις έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία του. Τέτοιου είδους προϊόντα αναφέρουν στην περιγραφή τους ότι απαιτούν περισσότερο χρόνο. Τα προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται αμέσως μετά την εξόφληση τους και μόλις η συναλλαγή επιβεβαιωθεί. Η παράδοσή τους γίνεται από την κούριερ σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές

Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την αποστολή τους από το κατάστημα μας.
Τα προϊόντα πρέπει να είναι άφθαρτα, να μην έχουν κανένα σημάδι φθοράς ή χρήσης.
Για αίτηση επιστροφής θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας. Για τα στοιχεία επικοινωνίας  κάντε κλικ εδώ .
Τα μεταφορικά τέλη των επιστροφών είναι υπ’ ευθύνη του πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας  εδώ  ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.