ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας με έξοδα αντικαταβολής (για την Ελλάδα) 2 ευρώ. Η αποστολή υπολογίζεται αυτόματα κατά την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι ανάλογα με το βάρος των προϊόντων. Ενδεικτικά η χρέωση για αποστολή δέματος  κοστίζει 3 ευρώ.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω Courier με παράδοση στο χώρο σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κατά την εξόφληση μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση. Θα εμφανιστεί στο τέλος της διαδικασίας ο τραπεζικός λογαριασμός για να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να απαιτηθούν έως 3 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί η κατάθεσή σας στο λογαριασμό μας. Η παραγγελία σας θα σταλθεί μόλις εμφανιστεί η κατάθεση.

Σε περίπτωση που η τράπεζα χρεώσει προμήθεια, το ποσό της προμήθειας βαραίνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ:

Εξοφλήστε γρήγορα και εύκολα με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω Viva Payments.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο ακριβής χρόνος εξαρτάται πάντα από το είδος και φυσικά την ποσότητα της παραγγελίας σας. Αν παραγγείλετε κάποιο είδος που απαιτεί κατασκευή, θα το λάβετε μόλις έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία του. Τέτοιου είδους προϊόντα αναφέρουν στην περιγραφή τους ότι απαιτούν περισσότερο χρόνο. Τα προϊόντα που είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται αμέσως μετά την εξόφληση τους και μόλις η συναλλαγή επιβεβαιωθεί. Η παράδοσή τους γίνεται από την κούριερ σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

-Οι επιστροφές πρέπει να γίνονται εντός 14 ημερών από την αποστολή τους από το κατάστημα μας.
-Τα προϊόντα πρέπει να είναι άφθαρτα, να μην έχουν κανένα σημάδι φθοράς ή χρήσης.
-Για αίτηση επιστροφής θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με μήνυμα από την φόρμα επικοινωνίας. Για τα στοιχεία επικοινωνίας  κάντε κλικ εδώ 
-Τα μεταφορικά τέλη των επιστροφών είναι υπ’ ευθύνη του πελάτη

Ακύρωση παραγγελίας

Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας  εδώ  ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.